BiSL Next – Het domain Operation nader bekeken

Het domain Operation binnen BiSL Next omvat, zoals de naam al doet vermoeden, het runnen van de bestaande informatievoorziening. Binnen BiSL Next wordt het domain uitgewerkt in vier perspectieven; business, data, service en technology. Elk perspectief omvat vervolgens een aantal onderwerpen, activiteiten en producten.

Op zichzelf geeft deze aanpak een heldere werkwijze en elk perspectief levert een nuttige bijdrage. Het blijkt echter toch lastig om voor het gehele domain te bepalen hoe het totaalplaatje er nu uitziet. Daarom is in een aparte pagina op deze site een uitwerking gemaakt van dit domein in zijn totaliteit. Daarbij zijn alle activiteiten die in alle vier de perspectieven worden genoemd, op een andere manier gerangschikt. En zowaar; dan ontstaat opeens een ordening die voor de meeste medewerkers op functioneel gebied veel herkenbaarder is.

Kijk voor de uitwerking op deze pagina: BiSL Next – Uitwerking activiteiten domain Operation. Hopelijk heeft u met deze input meteen meer grip op het domain Operation.