Op het gebied van BiSL Next zijn uiteraard cursussen, workshops, managementoverviews en masterclasses te verkrijgen. 

BISLSmart is de eerste aanbieder van cursussen BiSL Next en heeft er inmiddels een flink aantal mogen verzorgen. BiSLSmart is een klein, zeer gespecialiseerd bedrijf op het gebied van functioneel beheer en informatiemanagement.

De 7 zekerheden van BiSLSmart zijn:

  • Bij open inschrijving gaat de cursus gaat ALTIJD door op de plaats/tijd zoals aangegeven, er wordt niet geschoven;
  • Naast theorie ook veel ruimte voor de eigen praktijk;
  • Zeer ervaren docenten;
  • Uitgebreid Nederlandstalig cursusmateriaal;
  • Nederlandstalig examen, examentips, proefexamen etc.;
  • Scherpe prijs waarbij alles is inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf;
  • Nazorg: Ook achteraf mag u contact opnemen met BiSLSmart en wordt u kosteloos voorzien van handige tips en antwoord op uw (praktijk)vragen over toepassing van BiSL Next.

1. BiSL Next – Open inschrijving

Zeer regelmatig worden door heel Nederland cursussen BiSL Next op basis van Open inschrijving georganiseerd. Zoals bij de 7 zekerheden hierboven al was te lezen wordt u niet verrast door een verschuiving van cursusdata of -plaats: zodra u zich inschrijft weet u zeker dat de cursus doorgaat. Klik hier voor verdere informatie.

2. BiSL Next – In Company

Een cursus voor al uw medewerkers? Zodat iedereen hetzelfde kennisniveau heeft? Dan is een In Company cursus voor u geschikt. BiSLSmart voegt er nog iets aan toe: uw eigen praktijksituatie en tips om voor uw bedrijf uit BiSL Next te halen wat erin zit. En natuurlijk een cursusvorm die ervoor zorgt dat uw werknemers na afloop er ook echt zin in hebben gekregen met BiSL Next het werk beter aan te gaan pakken. Klik hier voor verdere informatie.

3. BiSL Next – Managementoverview

Snel voor het management, in een interactieve sessie, een goed beeld krijgen van BiSL Next? Met niet alleen de voordelen, maar ook de valkuilen? Dan is deze compacte sessie geschikt voor u. Klik hier voor meer informatie.

4. BiSL Foundation en BiSL Next – de verschillen

U gebruikt al jaren BiSL Foundation, of onderdelen ervan. En U vraagt zich af waar en of BiSL Next iets kan toevoegen. Dat is een terechte vraag en in deze korte sessie wordt het antwoord gegeven. Voor uw organisatie, op maat. Klik hier voor meer informatie.

5. Workshops

Heeft u de theorie van BiSL Next (en/of BiSL Foundation) al onder de knie? Maar worstelt u nog met de invoering? Of wilt u weer een paar stappen vooruit zetten, maar komt het er maar niet van? Dan is een workshop iets voor u. Deze kunnen alle mogelijke inhoud hebben, maar er wordt altijd een praktische insteek gekozen met als ingrediënten: uw eigen werksituatie + practices uit BiSL. In de workshop gaat iedere deelnemer aan de slag, het is dus beslist geen luistersessie. Heeft u belangstelling? Neem contact op met BiSLSmart via info@bislsmart.nl of 085-3037681 en in overleg wordt een voor u geschikte workshop vorm uitgewerkt.

6. Masterclasses en congressen

Er worden door BiSLSmart ook bijdragen geleverd aan masterclasses en congressen. Bent u van plan een masterclass of congres (binnen uw organisatie of openbaar) te organiseren en is BiSL Next daar een van de ingrediënten? Neem contact op met BiSLSmart via info@bislsmart.nl of 085-3037681 en wie weet wordt via deze weg uw masterclass of congres een nog groter succes.

Meer waarde uit uw informatievoorziening