BiSL Next – Cursusaanbod

Op het gebied van BiSL Next zijn uiteraard cursussen, workshops, managementoverviews en masterclasses te verkrijgen. 

Tot Z Diensten
Tot Z Diensten – specialist op functioneel gebied

Tot Z Diensten is een van de eerste aanbieders van cursussen BiSL Next en heeft er inmiddels een aantal mogen verzorgen. Tot Z Diensten is een klein, zeer gespecialiseerd bedrijf op functioneel gebied. Inmiddels hebben via dit bedrijf meer dan 1000 cursisten de BiSL Foundation en/of BiSL Next gevolgd, meestal inclusief het examen.

De 7 zekerheden van Tot Z Diensten zijn:

  • Bij Open inschrijving gaat de cursus gaat ALTIJD door op plaats/tijd zoals aangegeven, er wordt niet geschoven;
  • Naast theorie ook veel ruimte voor de eigen praktijk;
  • Zeer ervaren docent;
  • Uitgebreid Nederlandstalig cursusmateriaal;
  • Nederlandstalig examen, examentips, proefexamen etc.;
  • Scherpe prijs waarbij alles is inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf;
  • Nazorg: Ook achteraf mag u contact opnemen met Tot Z Diensten en wordt u kosteloos voorzien van handige tips en antwoord op uw (praktijk)vragen over toepassing van BiSL Next.

1. BiSL Next – Open inschrijving

Zeer regelmatig worden door heel Nederland cursussen BiSL Next op basis van Open inschrijving georganiseerd. Zoals bij de 7 zekerheden hierboven al was te lezen wordt u niet verrast door een verschuiving van cursusdata of -plaats: zodra u zich inschrijft weet u zeker dat de cursus doorgaat. Klik hier voor verdere informatie.

2. BiSL Next – In Company

Een cursus voor al uw medewerkers? Zodat iedereen hetzelfde kennisniveau heeft? Dan is een In Company cursus voor u geschikt. Tot Z Diensten voegt er nog iets aan toe: uw eigen praktijksituatie en tips om voor uw bedrijf uit BiSL Next te halen wat erin zit. En natuurlijk een cursusvorm die ervoor zorgt dat uw werknemers na afloop er ook echt zin in hebben gekregen met BiSL Next het werk beter aan te gaan pakken. Klik hier voor verdere informatie.

3. BiSL Next – Managementoverview

Snel voor het management, in een interactieve sessie, een goed beeld krijgen van BiSL Next? Met niet alleen de voordelen, maar ook de valkuilen? Dan is deze compacte sessie geschikt voor u. Klik hier voor meer informatie.

4. BiSL Foundation en BiSL Next – de verschillen

U gebruikt al jaren BiSL Foundation, of onderdelen ervan. En U vraagt zich af waar en of BiSL Next iets kan toevoegen. Dat is een terechte vraag en in deze korte sessie wordt het antwoord gegeven. Voor uw organisatie, op maat. Klik hier voor meer informatie.

5. Workshops

Heeft u de theorie van BiSL Next (en/of BiSL Foundation) al onder de knie? Maar worstelt u nog met de invoering? Of wilt u weer een paar stappen vooruit zetten, maar komt het er maar niet van? Dan is een workshop iets voor u. Deze kunnen alle mogelijke inhoud hebben, maar er wordt altijd een praktische insteek gekozen met als ingrediĆ«nten: uw eigen werksituatie + practices uit BiSL. In de workshop gaat iedere deelnemer aan de slag, het is dus beslist geen luistersessie. Heeft u belangstelling? Neem contact op met Tot Z Diensten via contact(at)totz.nl of 0570 – 560 404 en in overleg wordt een voor u geschikte workshop vorm uitgewerkt.

6. Masterclasses en congressen

Er worden door Tot Z Diensten ook bijdragen geleverd aan masterclasses en congressen. Bent u van plan een masterclass of congres (binnen uw organisatie of openbaar) te organiseren en is BiSL Next daar een van de ingrediĆ«nten? Neem contact op met Tot Z Diensten via contact(at)totz.nl of 0570 – 560 404 en wie weet wordt via deze weg uw masterclass of congres een nog groter succes.

Tot Z Diensten
Tot Z Diensten – specialist op functioneel gebied