Op het gebied van BiSL Next zijn uiteraard cursussen, workshops, managementoverviews en masterclasses te verkrijgen. 

BISLSmart is de eerste aanbieder van cursussen BiSL Next en heeft er inmiddels een flink aantal mogen verzorgen. BiSLSmart is een klein, zeer gespecialiseerd bedrijf op het gebied van functioneel beheer en informatiemanagement.

De voordelen van een cursus bij BiSLSmart zijn:

  • Naast theorie ook veel ruimte voor de eigen praktijk;
  • Zeer ervaren docenten die met de voeten in de klei hebben gestaan;
  • Uitgebreid Nederlandstalig cursusmateriaal;
  • Nederlandstalig examen, examentips, proefexamen etc.;
  • Scherpe prijs waarbij alles is inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf;
  • Nazorg: ook achteraf kun je contact opnemen met BiSLSmart. Wij voorzien je graag van handige tips en antwoord op (praktijk)vragen over toepassing van BiSL Next.

1. BiSL Next – Open inschrijving

BiSLSmart organiseert regelmatig cursussen, zowel live als online. Klik hier voor verdere informatie.

2. BiSL Next – Incompany

Een cursus voor alle medewerkers? Zodat iedereen hetzelfde kennisniveau heeft? Dan is een incompany training het meest geschikt. BiSLSmart voegt er nog iets aan toe: je eigen praktijksituatie en tips om voor je bedrijf uit BiSL Next te halen wat erin zit. En natuurlijk een cursusvorm die ervoor zorgt dat de werknemers na afloop er ook echt zin in hebben gekregen met BiSL Next het werk beter aan te gaan pakken. Klik hier voor verdere informatie.

3. BiSL Next – Managementoverview

Snel voor het management, in een interactieve sessie, een goed beeld krijgen van BiSL Next? Met niet alleen de voordelen, maar ook de valkuilen? Dan is deze compacte sessie geschikt. Klik hier voor meer informatie.

4. BiSL Foundation en BiSL Next – de verschillen

Je gebruikt al jaren BiSL Foundation, of onderdelen ervan. En je vraagt je af waar en of BiSL Next iets kan toevoegen? Dat is een terechte vraag en in deze korte sessie wordt het antwoord gegeven. Alleen als incompany workshop, dus op maat. Klik hier voor meer informatie.

5. Workshops

Heb je de theorie van BiSL Next (en/of BiSL Foundation) al onder de knie? Maar worstel je nog met de invoering? Of wil je weer een paar stappen vooruit zetten, maar komt het er maar niet van? Dan is een workshop iets voor je. Deze kunnen alle mogelijke inhoud hebben, maar er wordt altijd een praktische insteek gekozen met als ingrediënten: je eigen werksituatie + practices uit BiSL. In de workshop gaat iedere deelnemer aan de slag, het is dus beslist geen luistersessie. Belangstelling? Neem contact op met BiSLSmart via info@bislsmart.nl of 085-3037681 en in overleg wordt een geschikte workshop uitgewerkt.

6. Masterclasses en congressen

Er worden door BiSLSmart ook bijdragen geleverd aan masterclasses en congressen. Ben je van plan een masterclass of congres (binnen uw organisatie of openbaar) te organiseren en is BiSL Next daar een van de ingrediënten? Neem contact op met BiSLSmart via info@bislsmart.nl of 085-3037681.

Meer waarde uit je informatievoorziening