BiSL Next – Boeken

Het boekenlijstje op het gebied van BiSL Next wordt langzamerhand langer. Op dit moment zijn verkrijgbaar:

BiSL Next in uitvoering (aanrader!)

BiSL Next in uitvoering

Het eerste Nederlandstalige boek op het gebied van BiSL Next en basis voor het Nederlandstalige examen bij EXIN. Alle onderdelen van BiSL Next worden uitgewerkt; de drivers, perspectives en domains. Niet alleen de onderwerpen worden benoemd, maar in dit boek wordt ook ingezoomd op de activiteiten en producten. Daarmee biedt het meer houvast dan het Engelstalige boek hieronder, het is beslist ook meer dan een 1-op-1 vertaling. Bestel het boek BiSL Next in uitvoering hier.

BiSL Next – a framework for business information management

BiSL Next a framework for business information management

Dit Engelstalige boek was begin 2017 het allereerste boek dat op het gebied van BiSL Next verscheen. Het hele model wordt in dit boek uitgelegd. Met de komst van het hierboven genoemde Nederlandstalige boek is dit boek voor de gemiddelde Nederlander niet bijster interessant meer. Mocht u liever Engels dan Nederlands lezen, dan is dit boek alsnog het overwegen waard.  Bestel het boek “BiSL Next – a framework for business information management” hier.

BiSL Next Courseware

BiSL Next Courseware

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is dit cursusmateriaal Nederlandstalig en wordt door sommige opleiders gebruikt. Het wordt niet genoemd in de EXIN examenspecificaties maar het biedt door middel van een slideshow wel een compacte weergave van het BiSL Next materiaal. Krijgt u het tijdens een cursus dan is dat mooi meegenomen. Andere opleiders hebben ongetwijfeld hun eigen samenvattingen. In dat geval biedt deze courseware waarschijnlijk weinig meerwaarde. Bestel de BiSL Next Courseware hier.