BiSL Next – 2e editie Engelstalige boek

In februari 2017 verscheen het boek “BiSL Next – A Framework for Business Information Management”, de eerste publicatie op het gebied van BiSL Next. Onlangs, release in augustus 2018, is de tweede editie verschenen. Wat zijn de verschillen? Wel, voor het geval u de eerste versie heeft en zich al zorgen begint te maken; niet doen. De tweede editie kent marginale wijzigingen ten opzichte van de eerste versie. Enkele stukjes tekst zijn aangevuld, gewijzigd of op een iets andere plaats neergezet.

Bij elkaar is het zoeken naar de verschillen tussen de eerste en tweede versie. En niet een beetje zoeken, maar heel erg. Dat is geen ramp, integendeel. Stel dat het nieuwe BiSL Next model na 1,5 jaar al een mega-update zou krijgen, dan zou dat de acceptatie van het model niet bepaald bevorderen. Het is op dit moment voor de meesten al moeilijk genoeg de overgang van het eerste BiSL model naar BiSL Next te maken. Dan zijn nog meer tussentijdse updates het laatste waar je op zit te wachten, toch?

Met andere woorden, als u de eerste versie van het boek heeft, dan blijft die gewoon bruikbaar. Wilt u vanaf nu een Engelstalig boek over BiSL Next aanschaffen, dan doet u er natuurlijk goed aan meteen de tweede editie aan te schaffen.